JG P90 Hutuval

Több
3 éve 8 hónapja #8 Írta: Teonis
Teonis létrehozta a témát: JG P90 Hutuval
Új Jing Gong P90-es HUTU-val eladó!

Eladó a képeken látható teljesen új P90-es, beépített reddottal és Hop Up Tracer Unittal (HUTU).
Márkája JS Tactical, ami a Jing Gong (Golden Bow) európai leányvállalata.
Teljesen új, háromszor volt egyáltalán elsütve is, meccset "sajnos" nem látott.
Két tuningja van: a HUTU és egy új Energy hopup gumi.
Fps: 325
Használható lôtáv: 35-40 méter (A/4-es papírral tesztelve)
Adok hozzá 2000 (na jó, kb. 1950) db Golden Ball tracer BB-t is, hogy legyen mivel kihasználni a HUTU-t (melynek elônyei más Trace Unit-okkal szemben, hogy nem hosszabbítja illetve csúnyítja a fegyvert, más nem látja a fényét, és nem kell neki külön áramforrás.)

Az eladás oka, hogy idôközben váltottam a WE P90-esre (GBBR).

Ára: 45.000 forint

Érdeklôdni pm-ben, emailen 'Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.', vagy a 309649659 számon lehet.

Képet küldök email-ben, ha kértek.

A teljes történet:
Karácsonyra rendeltem magamnak ezt a fegyvert nagy kedvvel egy olasz oldalról, meg is érkezett még októberben. Karácsonyig nem nyitottam ki, ajándékom lévén, s addig a ház fûtetlen szobájában állt. Kibontás után kipróbáltam (1. elsütés), nagyon tetszett is, s habár a beépìtett reddot nem Marui minôség, de ugyebár cserélhetô. Ki is néztem specshopról egy Madbull White Ringet. Viszont mivel télen nagyon sokat játszottunk este, hamar arra az elhatározásra jutottam, hogy kipróbálok egy tracer unitot. Csôre szerelhetô kilôve, hiszen pont azért szeretem a P90-t, mert "rövidebb" egy pisztolynál is, így nem akartam hosszabbítani. A hopupba épített tracer unitot viszont P90-re találták ki, mivel bôven van benne hely.
Meg is kérdeztem az itthoni boltokat, foglalkoznak-e ilyennel, s a válasz igen volt. El is küldtem január elején, s most, február elején kaptam vissza. Elfoglalt a szervizes. Mondták, hogy a rossz hopup gumit is cserélték, de így már 325 FPS-sel lô (2. elsütés), meglehetôsen jó lôtávval. Erre én azt mondtam, hogy még nem is használtam, de ôk ezt azzal magyarázták, hogy sokat állhatott hûvös helyen, így romolhatott el a gumi minôsége. Nos, végülis mindegy. Rá két napra megjött a Golden Ball tracer BB, este ki is próbáltam (3. elsütés). Az eredmény nagyon jó lett, pedig féltem, hogy csalódás lesz, de nem, tök jól látszanak a világító BB-k. A HUTU az akksira van kötve, így nem kell hozzá külön elem, mint egyes más típusú megoldásoknál, a LED pedig, ami tölti a BB-ket, csak elsütéskor világít. Próbáltam felvenni, de telefont sosem a kamerája alapján választok, így sajna nem jártam sikerrel.
Miért adom el? Mert még decemberben, mikor ez a szegény még nagyban vàrta a karácsonyi kibontást, elkezdtem szemezni a frissen megjelent WE T.A 2015-tel, ellenállni neki pedig lehetetlen volt. A feleségem viszont megöl, ha két fegyverem is van, de csak az egyiket használom érdemben, tehát az egyiket el kell adnom, a választás pedig erre esett.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.402 másodperc

Termékek

Keresés